TÆNK IKKE MERE PÅ DET
– DET GØR VI FOR DIG

Hos Jysk Anlægsgartner står vi på to ben: Anlæg og service.
Vi hjælper dig med at dine drømme om den smukkeste have til at gå i opfyldelse og tilbyder at stå for den efterfølgende vedligehold.

Anlæg

Med udgangspunkt i dine drømme og ønsker til en ny have og vores mere end 30 års erfaring, tilbyder vi at være med hele vejen – fra tegning til anlægning af din nye have.

Vores første fokus er at tilbyde dig god professionel rådgivning og vejledning, så du får følelsen af at din have er i de bedste hænder.

Herefter kommer selve anlægningen af haven. Her gør vi vores ypperste for at du med det samme vil kunne se og mærke vores dedikation til høj standard og kvalitet.

I vores hænder, kan du lade dine drømme gro. Hvis du vælger os til at anlægge din have, vil vi stå til rådighed med professionel rådgivning om fremtidig vedligehold.

Kontakt os og få en uforpligtende snak

Service

Det første indtryk man får af din ejendom, er det udvendige. Hos Jysk Anlægsgartner varetager vi både faste serviceaftaler og ad-hoc opgaver.

Med en fast serviceaftale hos Jysk Anlægsgartner kan du være sikker på, at dine udearealer altid fremstår fra sin smukkeste side. Vores uddannede personale har mere end 30 års erfaring inden for service og vedligehold – og ikke mindst, udfører de deres arbejde med stor stolthed.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Vi kommer gerne ud og kigger på dine udearealer og giver professionel rådgivning og vejledning til den bedste serviceløsning for dig.

Kontakt os og få en uforpligtende snak