HVEM ER
JYSK ANLÆGSGARTNER?

Vi er Esbjerg og omegns anlægsgartner. Vores mere end 30 års erfaring i rygsækken samt fokus på kvalitet og service har givet os mange glade kunder gennem tiden – vil du være den næste?

Målet med Jysk anlægsgartner er at hjælpe vores kunder med at omdanne deres udendørs rum til smukke og funktionelle områder, der kan bruges og nydes året rundt.

Det har fra starten været vigtigt for mig, at Jysk Anlægsgartner er den tilgængelige anlægsgartner, der møder vores kunder i øjenhøjde. Service og kvalitet har fra starten været i højsædet – og det er det stadigvæk.

Mine mange års erfaring i branchen – både som medarbejder og ejer har givet mig et stærkt fundament til at hjælpe kunder med at finde den helt rette løsning til dem – om du er en virksomhed, privatperson eller boligforening, står vi klar til at hjælpe.

– Michael Lundgaard, ejer

30+ ÅRS ERFARING

VORES ERFARING GIVER OS…

Med mere end 30 års erfaring i branchen, har vi et stærkt fundament til at give dig kompetent og professionel service og anlæg.

Læs mere om os

At udføre et stykke kvalitetsarbejde er fundamentet for et stærkt og langvarigt samarbejde med vores kunder.

God service med et smil skaber glade kunder – også selvom smilet er bag et mundbind.

Vi tror på bæredygtighed og genbrug. Alt hvad der fældes og klippes ned er til stor gavn for naturen.

30+

Års erfaring

10

Medarbejdere

1

Mission

Hvad kan vi tilbyde dig?

Jysk Anlægsgartner har øje for detaljen, og vi servicerer både private, virksomheder og boligforeninger – vi går aldrig på kompromis med vores kunder og vores erhverv.

Vi tilbyder alt inden for service og anlæg; så tænker du på at din have skal have en opfriskning eller at den skal oplægges til noget nyt? Eller er du erhvervs drivende, som mangler et dygtigt anlægsfirma til nyanlæg eller service? Måske er du en boligforening, der skal have hjælp til nyanlæg eller fældning af et træ?

Kontakt os, så vi kan få en snak om jeres behov