HVEM ER
JYSK ANLÆGSGARTNER?

Vi er Esbjerg og omegns nye anlægsgartner med mere end 30 års erfaring i rygsækken – og vi glæder os meget til at komme i gang igen med det erhverv, som vi brænder for!

HVOR KOMMER VI FRA?

Vi har tidligere selv startet og drevet en af Esbjergs største anlægsgartnervirksomheder – Grøn Art. Vi valgte i 2020 at sælge vores andel af Grøn Art til vores daværende partner, som i dag selv driver firmaet videre. Det gjorde vi fordi vi gerne ville gå vores helt egne veje og 100% gøre det, vi synes er den rigtig vej for os at gå – og det kan vi nu! Det glæder vi os utroligt meget til at komme rigtig i gang med.

Vi er nu ved at bygge Jysk Anlægsgartner op. Målet er at få en sund og nærværende virksomhed med stor fokus på tæt kundekontakt og høj kvalitet, samt at skabe en god arbejdsplads med medarbejdertrivsel i centrum. Her skal være plads til alle, hvorfor vi også kommer til at tage et stort socialt ansvar.

Siden 2020

Vi er nye, men erfarne.

Selvom vores CVR-Nummer er nyt, ligger der mere end 30 års erfaring inden for service og anlæg bag Jysk Anlægsgartner.
Vores virksomhed drives fra vores naturskønne landejendom tæt ved Esbjerg hvor vi har fokus på biodiversitet.

At udføre et stykke kvalitetsarbejde er fundamentet for et stærkt og langvarigt samarbejde med vores kunder.

God service med et smil skaber glade kunder – også selvom smilet er bag et mundbind.

Vi tror på bæredygtighed og genbrug. Alt hvad der fældes og klippes ned er til stor gavn for naturen.

30+

Års erfaring

10

Medarbejdere

1

Mission

Hvad kan vi tilbyde dig?

Jysk Anlægsgartner har øje for detaljen, og vi servicerer både private og virksomheder – vi går aldrig på kompromis med vores kunder og vores erhverv.

Vi tilbyder alt inden for service og anlæg; så tænker du på at din have skal have en opfriskning eller at den skal oplægges til noget nyt? Eller er du erhvervs drivende, som mangler et dygtigt anlægsfirma til nyanlæg eller service?

Kontakt os, så vi kan få en snak om jeres behov