MILJØ & BÆREDYGTIGHED
– VERDENS FREMTID

Hos Jysk Anlægsgartner ligger miljøvenlighed og bæredygtighed os meget på sinde. Derfor har vi også lavet en række tiltag på vores matrikel for at bistå med at give dyr og insekter mulighed for at overleve.

Hvad har vi gjort? – Og hvad kan du gøre?

På vores adresse har vi etableret et insekthotel. Det lyder en smule mere langhåret end det er. I korte træk, har vi samlet gamle træer og andre materialer fra ejendommen i en del af vores have, så de kan blive et med jordbunden og give et godt liv til insekterne. Det har været ganske gratis for os at etablere – vi har rent faktisk sparret penge i form af afgifter til genbrugspladsen og brændstof.

Vil du også gøre noget aktivt for at forbedre biodiversiteten på din adresse, men er ikke interesseret i, at have gamle træer og andet liggende? Så kunne en mulighed også være at etablere en vild blomstermark eller stort blomsterbed, der får lov til at vokse vildt. Det giver både et smukt naturligt udtryk til dine udearealer og er rent guf for insekter.

Vil du vide hvordan du kan forbedre biodiversiteten og blive mere miljøvenlig i dine udearealer, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Kontakt os og få en uforpligtende snak