SIG VELKOMMEN
TIL DINE KUNDER

Udearealerne er det første, besøgende i din virksomhed møder. Det er også det, de forbikørende ser. Giv dem et godt førstehåndsindtryk af din virksomhed med smukke udearealer.

Udearealer er virksomhedens udstråling

Vi kender det allesammen; at møde den tørre kiks til et møde. Man ser allerede, at han er en tør kiks før man har hilst på ham – det er hans udstråling. På samme måde er udearealerne din virksomheds ustråling. Det er det, potentielle kunder og medarbejdere ser før de overhovedet har mødt din virksomhed.

Et velplejet udeområde får din virksomhed til at fremstå seriøs og kvalitetsbevidst. Det kan vi hjælpe med hos Jysk Anlægsgartner. Vi udfører nyanlæg, service og ad-hoc på udearealer for virksomheder af alle størrelser – fra det store domicil til den lille kontorbygning.

Kontakt os og få en uforpligtende snak

Anlæg

Når der skal anlægges nye udearealer, er Jysk Anlægsgartner din samarbejdspartner fra start til slut. Med vores mere end 30 års erfaring, kan vi vare tage alle opgaver, store som små – fra de helt store domiciler til den lille have.

Vores faguddannede personale tilbyder professionel og kompetent vejledning, som med udgangspunkt i jeres ønsker og behov, udfører anlægning af jeres udearealer. Vi vil kunne stå inde for alt vores arbejde, som udføres med stolthed, høj standard og kvalitet. Derfor helmer vi ikke før arbejdet er udført tilfredsstillende.

Hvis jeres virksomhed har et ønske om et mere miljøvenligt og bæredygtigt nyanlæg, er dette noget, der ligger os meget på sinde, og vi vil derfor gerne værre jeres sparringspartner på dette også.

Kontakt os og få en uforpligtende snak

Service

Med en fast serviceaftale hos Jysk Anlægsgartner sikrer du, at din virksomheds udearealer altid fremstår fra sin smukkeste side. Vores veluddannede personale har mere end 30 års erfaring med service og vedligehold af virksomheders udearealer – og med en fast aftale er også sikret løbende opsyn med dine udearealer, så du undgår ubehagelige overraskelser, såsom ekstraregninger på grund af manglende vedligehold.

Bæredygtighed ligger os meget på sinde. Derfor kan vi også tilbyde miljøvenlige midler i vores serviceaftaler – uden at gå på kompromis med vores kvalitet og høje standarder.

Er du interesseret i en serviceaftale med servicepartner, du trygt kan overlade din udearealer til, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud og giver professionel råd og vejledning – og naturligvis et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og få en uforpligtende snak

Glatførebekæmpelse

Hos Jysk Anlægsgartner tilbyder vi at tage os af glatførebekæmpelse, så du, dine medarbejdere og besøgende i din virksomhed kan færdes sikkert på dine udearealer – også i vinterperioden.

Kontakt os og få en uforpligtende snak